I Love Discount!

Wednesday, April 17, 2013

Hehehe...
Meroyan apa pula ni pergi beli barang online???

Bismillahirahmanirahim...

Haaaaa....

 

Tudiaaaa...
Save RM500 boleh buat bayaq kereta bulan depan.. (^_^)

Beli apa? 
Kihkihkih..
Rahsia!
Nanti kalau dah sampai, i let u oll know about it ok!

InsyaALLAH, setakat ni belum lagi kena tipulah..
Beli online mesti dapat..
Tapi selalunya beli pakej spa.. Hehehe...
Nak jimat kan?

Kalau berminat, jom tengok deals lain:

Ada barang/ spa/ health tu, up to 90% discount..
Memang berbaloi-baloilah..
Selamat mencuba!! 
 



5 comments:

aDisH.sHidA said...

beli apa tu sampai diskaun 500

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh barang apa laa tu yerk

noraishikin zulkarnain said...

sara tahu tak hrga mini sewing machine berapa??prnah beli tak??

Cik Sara said...

@noraishikin zulkarnain

Eheh... mini sewing machine, cuba tengok dekat sini:
http://www.ilovediscounts.my/deals/March-Mini-Sewing-Machine-RM69

Tapi, beli mesin ni tak pernahlah.. sebab dekat rumah dah ada mesin jahit yang besar tu.. Plus kami tak berminat lagi nak menjahit guna mesin.. Eheh..

Cik Sara said...

@aDisH.sHidA

Eheh... nanti bila dah dapat barangnya saya update ek..=D