Blog Under Construction

Saturday, May 7, 2011

Dah bagitahu kan sebelum ni yang exam dah habis?? Nak semangat buat tesis pun macam dah hilang semangat sebagaimana Supervisor yang telah menghilangkan diri tanpa khabar..kihkihkih...

So, apa yang mampu dibuat adalah bermain dengan coding.. Yeay! baru je tadi dah buat cantik-cantik, molek-molek..tetiba edit lagi kan? Jangan risau, template ari tu dah download siap-siap..So, lepas ni kalau tengok blog ni pelik mananya tengah dalam pengubahsuaian..Harap maklum..Tinggalkan jejak anda diruangan komen supaya saya boleh menjejak kembali..

~adios~

1 comments:

cik pulau said...

yeahh... all the best..
kasi cantek2..^^,