わたし は だいがくせい です。。。。

Thursday, April 1, 2010


わたし は だいがせい です。。。

Bila Exam semakin hampir.....

Hari ni nak ambil mood study..sebab exam dah dekat. Tak habis-habis dok buat benda lagho..entah bila nak kembali fokus...Astaqfirullah...

********************************************************************

はじめまして

わたし は さら です
わたし は おんな の ひと です
わたし は UTM の FKE の だいがくせい
わたし の せんもん は でんき こうがく です
わたし は 3ねんせい です

わたし は MARESHIA の KEDAH から きました
わたし は 22さい です
どうぞ よろしく おねがいします。。。。。

********************************************************************

Kembali ke bahasa ibunda kesayangan saya, bahasa Melayu. Nak tahu apa yang saya tulis kat atas tu? Inilah tulisan hiragana. Yang paling asas. Bagi yang pernah belajar bahasa jepun, mesti tahu macam mana nak baca. Bak kata sensei saya, tahu baca tapi tak faham sebab saya baru 100% celik hiragana walaupun nak membaca pun macam merangkak-rangkak jer. Tapi apa yang saya tulis ni saya faham.

Kalau nak temuduga dengan company Jepun, leh r guna pengenalan diri yang ringkas ni. sure kagum orang yang mendengar walaupun hakikatnya, kita tak terror mana pun.



STUDY..STUDY..and STUDY.. Exam is just around the corner.. i need something to boost up my focus..my mood..apakah???

Jadual Peperiksaan saya:

7hb April 2010
Reading _ 2.00pm_P16
&
Japanese Language 1_8.00pm_DSI

9hb April 2010
Clinical_9am_p05-305




11hb April 2010
Anatomi & Fisiologi _9.00am

14hb April 2010
Instrumentasi_9.00am_P05-105

All The Best SARA!!!..All the best my frends!!!...
がんばって ください!!!



2 comments:

Salfiza said...

anje,gud luck final!!
ganbatte ne~

cik sara said...

Ayong....

Hai...Ganbarewa..