Photo of Royal Wedding

Saturday, April 30, 2011

Yeay! Selesai lagi satu paper final..2 more to go.. Sabar..sabar..
Urmm..sambil-sambil study imaging semalam kan, terbukalah siaran MediaCorp, TV Singapura nun.. Sekali tengok ada Live dari Kota London. Oh! Royal Weddinglah hari ni.. Tanpa lengah terus enlarge TV yang dipasang ke laptop ni.. Sambil tangan pegang note imaging, mulut membebel hafal term-term tu, telinga ngan mata elok je dok usha siaran Live tu..hahaha..ganaih dak? Tapi nak buat macam mana, chek ni memang pantang tengok TV.. Layan ja lah..

Ha? Royal Wedding sapa? Aih, takkan tak tau? Cucu Queen Elizabeth nun. Prince William dengan Kate Middleton.. Ah, malas ar nak cerita panjang, jom layan gambaq-gambaq yang sempat saya snap time nonton live tu..

Kate turun dari kereta di depan Buckingham **betul ntah ngejanya..~

Lambai-lambai kepada seisi dunia yang menyaksikannya

Kate Middleton - Permaisuri Prince William

Queen Elizabeth..Prince Charles..yang tengah tu tak taulah sapa dia..

The prince and ordinary woman => Royal Wedding

Lambaian dari Balcony Istana~

Termeterainya ikatan antara dua hati

Fuhh..Dasat tol Royal Wedding ni.. Sesak kota London tu weh.. Kita yang tengok kat Malaysia ni pun dah rasa macam dok kat sana juga.. Depa kahwin pukul 10.00pagi waktu kat sana.. Kat Malaysia dah pukul 6 petang lebih..

Lepas ni semua pakat tunggu depa dapat anak pula.. 
Prince + ordinary women = Half-blood prince children

hehehe...Dah macam kisah cinderella pula Si Kate Middleton ni.. cuma dia cerdik dan berpendidikan sketlah dari cinderella tu..=)

~adios

1 comments:

Rafidah Farhana said...

Anak dia = Harry potter?
OHhHHH! pengsan! T_T