Karma

Tuesday, January 3, 2012

Karma. Hukum Karma. What you give you get back. Buat jahat pada orang, one fine day kejahatan kembali kepada kita. Is that what we call Karma? Atau pun lagu Faizal Tahir tu? What that song? Oh damn! tak ingat.. Heee.. Tapi, karma untuk entrie kali ini merujuk kepada drama KARMA yang mengisi slot pukul 8.30pm dekat TV9 setiap hari ISNIN dan SELASA.. 

To tell u oll's.. saya tak follow sangat cerita ni.. so i don't really sure what happen.. tapi episod semalam saya tengok. Dan memandangkan malam ni episod last, nak layan jugalah..Hee.. Tapi malam ni ada Vanilla Coklat! teetttt...Kaki TV tak hengat!..


Karmilla kehilangan suami. Karmilla ni isteri kedua. Isteri muda kata orang. Baru sangat lepas bersalin. Masih dalam pantang ketika suaminya dijemput ILAHI. Apa lagi, meroyanlah jadinya. Ditambah pula dengan serangan mental dari isteri tua a.k.a Waheeda.. Alahai..Sian kan? Dah nama pun isteri muda yang dianggap penganggu rumah tangga, haruslah nasib kurang dibela. Harta semua dikaut oleh anak tiri dan isteri tua. Tapi bak kata Karmilla.. "Akak ambillah semua harta tu..saya nak abang je.." Tanah kubur suami masih merah, tup tup isteri tua ni dah ada anak ikan.. bukan anak ikan emas pelihara dalam bowl tu ok. Ini "anak ikan". Nak tahu apa jadi? Di mana karmanya? Jommmmm...Check this out malam ni!! heee.. Tapi nak layan juga cerita Vanilla Coklat.. Plus...Halaqah malam ni macam menarik... Hohoho...




4 comments:

Cik Pulau said...

eh.. bukan minggu depan ke espisod last...Heee~

KaK LimAh Si SupiR said...

mcm mane cite ny :( xleh tgk sb kt dlm kete T_T

maszull said...

assalamualaikum sara...best gak cite ni ...:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai lagik la
x tgk langung but selalu tgk theyols update citer ni kat twitter
katanya ziela jalil baru waktu dlm citer ni best ekkk