On schedule~

Monday, September 3, 2012

Lalalala...
Akhirnya..
At lastt...
eh, sama je kan maksudnya??
Bakal naik kapal terbang balik Aloq Staq! Yuuuuhuuuu...
Cominggg...


Hahaha... Nampak cam teruk sangat kan?
Tak adalah baru 1st time nak naik.. Nehi kabhi nehi.. Pernah dah naik sebelum ni.. Tapi secara lone ranger, belum pernah lagi..
Ini pun part of my advance birthday gift! Muahaha.. Banyak pula self advance birthday gift!
Siapa lagi yang nak memanjakan kita kalau bukan diri sendiri. Ye tak? ^^,

Lama dah beli tiketnya. Masa sale Air Asia dulu. Sebab misi saya bila dok KL ni adalah nak explore dan naik semua pengangkutan awam yang ado. Train KTMB dah naik bulan pose hari tu. Jadi, sempena ulangtahun nak genap 24tahun ni, kita layan aeroplane pula.. hehehe...

4hb? Yeap! Esok..
Originally, 6hb September tiket saya tau! Tapi tetiba mak bagitahu company abah buat Family Day dan satu family tak ada dekat rumah. Apakah? Jadi? Kita ikutlah kan?? Ngee.. itu yang awalkan tiket tu.. 6hb tu diorang dah gerak untuk family day.. Haruslah ikut..

Kenapa bukan 5hb?
Adoi! Tiket 5hb mahal giler! RM100++.. pengsan!..
Ampunlah ye.. tapi, being at home doesn't mean i stop doing research.. Gerak gak..30%? eheh...

Yeay Yeay! Naik kapal terbang!..
(^o,^) 

p/s : Jiran sebelah bilik saya dah naik kapal terbang pergi Sarawak.. Huhuhuu... I'm Miss Lonely~
Soooo..minggu ni macam minggu bercuti pula untuk kitorang.. eheh..
Next week dah mula sem baru kan? aigoooo...

Sara!!! Tahun 2 dah????
 
 



1 comments: