What time is it? : 2PM!

Thursday, March 14, 2013

LINE.
Salah satu medium sosial yang digerakkan oleh sebuah syarikat yang beroperasi di Korea Selatan. (Kalau tak salah). Ada masuk dalam surat khabar beberapa hari yang lepas dalam ruangan bisnes. Tapi, lupa nak snap gambaq. 

LINE ni macam WASSAP.. Macam VIBER.. Macam FACEBOOK juga. So far, saya suka guna LINE sebab LINE ada banyak icon comel yang boleh digunakan untuk eskpresikan rasa tanpa kata. Seperti WASSAP, LINE pun kena registerkan no.phone kita. LINE pun ada TIMELINE macam facebook juga. Boleh share gambar. Ha! Boleh juga follow LINE artis lain. For example, entah macam mana saya boleh ter"follow" 2PM punya LINE NAVER. Kihkihkih...

Hasilnya...


Perghhhh... Ini kalau peminat Fanatik 2 PM mesti dah terjerit-jerit.. Kawaiiii...=D.
Ooops! Saya biasa-biasa je. (^___^)*.

Dan yang terbaru :
"Happy White Day ~ <3 2pm="" 314="" 4th="" candy="" font="" hottest="" of="" people="" randomnly....="" send="" sweet="" the="">

By the way, Happy White Day tu apakah ya?
Tak pe..tak pe..nanti kalau rajin, saya tanya Prof. Google.. Jom layan gambaq depa buat wrap all the candies..




maknae~

Ok! Got to go! Jom..solat maghrib yok.. 



1 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum sara...seronoknya...:)