~Isy....che ke yang salah???

Tuesday, April 6, 2010

Cuba habaq mai kat che..che ka yang salah sebab tak forward mesej tu kat hang? Manalah nak tau yang hang tak dapat lagi hint tu. Dah memang link message utama che kat 5 orang ni jer... Takkan nak suh mesej semua sekali kot..Parok lah kredit che....

Atau che yang terasa??? mau nya che tak terasa..dah mesej tu sampai kat phone che, surelah che terasa.. Dia post dalam fb group, ingat che ni rajin ka nak buka? Che buka fb men farmville..tengok hasil ladang dah buleh tuai ke dak...hepilah sket... Yang lain2 dok online, tak da pula yang nak response post tu? apsal?? tak tahu juga? tak dapat hint juga?? Sekali nama che yang naek.. sebab che bagi kat わたし の いい ともだち、 tapi tak bagi kat dia? ntah-ntah nanti kuaq cite kata che lebihkan lelaki dari kawan pompuan che sendiri...

Ah! peduli apa..che punya kredit. suka ati che lah nak mesej sapa pun..
Lagipun ini orang-orang yang memang che akan mesej setiap kali dapat pape info. tak pun diorang yang akan mesej che gtau info. Che ingat dengan orang yang ingat kat che.

"Um..Thanx Sara.da bpe lame agaknye hint ni da ad. npknye ak sorg la x studi2 lg,ahaha.sdeh gle.xpe la.Ol da besh."

Simple word..tapi che pompuan.sure che terasa. seolah2 che simpan mesej hint ni lama tapi tak frwd kat dia. Hailah..kalau nak marah, pi marah kat sume orang. Kalau tak de mood..pi bad mood dengan sume orang.. Awat depa tak mau frwrd kat hang? Nak tunggu che juga ka?? Yang hang pun dah tahu nama che dah naek dalam post tu, awat tak mesej tanya? kan senang, direct che forward. Ye, 1 sen jer.

~time2 ginilah nak spoil mood..dahler tadi dapat khabaran pasal kekacauan bilauan pasal kuota. Maklumat aimsweb tak bleh percaya. Dia yang sama-sama mantan JKM tak dapat kuota..tak de nama dalam list..abeh tu, che macam mana?? Keserabutan melanda..spoil mood nak study. Uh!~


6 comments:

nursakinah said...

sabor yer che...(betolkah penggunaan panggilan itu?)
Jgn spoil2 mood... nti g mkn nasi ayam penyet yer...heheh buleh blanja ak skali...
Good Luck final..all the best...
Put your trust to ALLAH.

Muhammad said...

mungkin dah terlambat untuk che post comment ni...sekadar renungan, kita patutnya proaktif dalam nak study2 ni...nak beribadah dan nak bermala pun kena proaktif...dok sa la nak marah2 orang lain... kalau kita nak study, kita gi cari guru, cari hint...xkan la cikgu tu pulak nak datang rumah kita...lain ler kalau dah dibayar untuk buat macam tu... sekadar peringatan bersama...tiada niat untuk sakiti sesiapa... Good Luck for the comming paper... ('o',)v
-udi

Batu Bata said...

rilek sudah sara..

encik said...

ahaha...mesti benda ni yg ang paling ingat tym dah meninggalkan univrsti nanti...

MaJida said...

huhu..dah agk da..mst de yg trase psl hint 2... next tyme sek2 clas kiter wat msg link.. huhu ^^

Muhammad said...

betul tu jid...buat jaringan komunikasi....
-udi