BLOGGER Gegarkan 'U'

Friday, January 14, 2011

Assalamualaikum..
Jalan-jalan di alam maya singgahlah di blog Abang Ben dan terjumpalah dengan SEGMEN : BLOGGER GEGARKAN 'U'


Ok..Jom kenal siapa saya..

La ni dok blajaq kat Universi Teknologi Malaysia (UTM) Skudai | Dalam Jurusan :- Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik-Elektronik Perubatan | Dah tahun 4 semester 8.. InsyaALLAH semester akhir...

Saya mai dari Aloq Staq, Kedah. Home sweet home~ | Umur sekarang? Untuk hari ni, dah berusia 22 tahun 4 bulan 6 hari.. 

Sebab amik Jurusan di atas?
Tak de sebab musabab yang rasional pun. Minat pada  |fizik dan elektrik | tapi mak ngan abah suh jadi doktor. Jadi amik jurusan tu yang ada  |elektrik + perubatan.. | dua2 pun dapat.=)

Cita-cita?
Oleh sebab Jurusan ini adalah pilihan pertama yang terus dapat, mestilah tengah berangan nak jadi jurutera wanita di bidang perubatan khususnya dan elektronik secara umumnya..




21 comments:

man yusoef said...

haha..nice one..btol tu..dua2 dapat..untung btol

yad'z said...

salam kenal dari johor...^^

yad'z said...

salam kenal dari johor...^^

puteri cahaya. said...

Singgah sini.. gegar tak????.. tak cukup gegar?? meh ke blog sis jom.. http://ainblogger.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

meriahkan followers kamu jugak dik..

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

~sHy~ said...

hye..hye..

salam perkenalan..

Shy pon baru join Blogger Gegarkan 'U' ni jugak...hehe

sitiaminahismail said...

unik nye course awk!! suka :)

http://makcikmulutbecok.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

Nursyahida Daud said...

salam perkenalan....
follow blog scha ea...=)
erm, gud luck ok...

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

stadi elok2 k (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Cik Sara said...

@Man Yusoef
Hehehe..betol3x..memang beruntung..

@yad'z
Salam kenal dari bumi Skudai, Johor..

Cik Sara said...

@ Puteri Cahaya
Saya terasa bergegar blog ni selepas join segmen tu.. Thanks..nanti saya follow blog kamu juga ya!

@Cik Siska
Thanks datang melawat..nanti saya singgah blog awak juga..

annyong hesayo said...

annyong
salam bkenalan...
mm..mmg memberikan kelebhan lah segmen nih..kan??

hazlin said...

salam..
belajar rajin-rajin

follow u...

FasiHaH SupiaN said...

salam ziarah..follow sini dari blog BA :)

Mar said...

salam ziarah blogger u,..singgahan org kedah ke sini

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

Salam singgah dr UPSI..hihi..

teha_sheweet said...

salam kenal dari teha blogger from uitm shah alam..orang neger saya ni..

mohd zhafri said...

ooo...terjmpe student fke di blog ben

mohd zhafri said...

ooo...terjmpe student fke di blog ben

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

syamimi fatin said...

bgusla dua2 dapat. gd luck dlm study!