BEN Ashaari tanya berani ke kritik Blog aku?

Monday, July 25, 2011

Assalamualaikum..Holla...hai~!


Petang2x yang indah..Jom join segmen Enche Ben. Mohler kritik blog yang tak seberapa ni.. Kalau bleh bagi kritikan yang membina sedikit ye.. Aktiviti mencaci mahupun mencarut mahupun apa sahaja bahasa kesat yang seangkatan dengannya adalah dilarang sama sekali..

Jadilah pengkritik yang berhemah.. Tinggalkan link dan saya akan kritik blog anda pula..Yeay!..

22 comments:

aimie amalina said...

akak!
adek dtg komen nih!
hehehe..x yah touch2 up dah
comey sangat dah ni

dok edit dari zaman ke bape lagi nih..hehehhee

sukeee!

:: Mrs.Eady :: said...

tulisan je x ok yg lain cun dah! :)

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sofea Lang said...

alamak...
cantikny...
tp tulisan blh ubah kot..
tang tarikh tu j..

jom kritik
http://sofealang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Edy Ramanov said...

kalau buat scrol box lagi nampak kemas. tenkiu

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik Ida said...

nice blog.. tapi kalau gune Font yang sekata like arial mungkin lebih kemas kot.. happy blogging dear.. :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

hajar said...

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said...

nice and simple :)

http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

sume ok dah ni.takde bende nak kritik.

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mish Apple said...

buat scroll kat blog archive and bloglist tu . :)

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nadzirah K. said...

x taw nak kritik apa :)
sbb comel je bg saya...
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ninie_azriena said...

apa kata buat background untuk kotak komen nie ?? :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Azzah said...

salam komen..tulisan ubah bagi senang baca dan untuk kotak komen,jangan buat tranparent..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

yep.buat background dekat ruang komen ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..xla..buat la scroll box..cantek cket..ehehehe..follow sekali..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Bat scrollbar untuk blog archive k. Berjela tu dik oii. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

FareezVanFillers said...

thanks kos kritik blog saye...blig ni cantek....nice2

Nabila Huda said...

font dekat sidebar dengan kotak komen agak susah nak baca..

better u letak scroll untuk blog archive.. so, dia akan kurangkan penggunaan space dekat blog..yang lain dah cute..

jom kritik blog ai nak??

http://lalabiela.blogspot.com/2011/07/ba-tanya-berani-ke-kritik-blog-aku.html

noraizuraMasoud said...

hai...sy blogger bru..singgah la blog sy..blog kamu nmpk dh ok..nice jek..
cume tulisan je kowt...
i folo...

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

Nice blog. Pakar loike! Masih ada ruang untuk improvement....

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali