Sengal Sungguh!

Saturday, July 9, 2011

Assalamualaikum W.b.t..
 
Dah BERSIH semuanya? Hahaha..Kelam kabut dah tengok suasana kat KL tu. Sesungguhnya saya membantah demostrasi jalanan yang telah menghuru-harakan Malaysia itu? It's nonsenses! Menyusahkan orang lain and very the OLDDDD way!.. Dah tak da cara elok ke nak suarakan apa-apa jua pun perkara yang tidak berpuas hati itu? Akan selesaikah masalah dengan berarak seperti itu? Buang duit rakyat je bayar cukai jalan, nak kena bayar polis yang jaga lalu lintas, nak kawal perarakan yang membuang masa tu. Hello! Come on lah.. Banyak lagi cara yang positif kot boleh buat.. Korang dah BERSIH ke dengan buat cenggini? Sungguh haku tak paham apa yang diorang pikirkan.!
BERSIH tak bersih juga. Blog kesayangan hamba ni tetap tak boleh nak buka dekat Google Chrome. Awat tak tau? Nak suruh BERSIH mai sini BERSIHkan laman sesawang ni kot? Cuba tengok ni:-
 
 
Asal buka dekat Google Chrome je keluar menatang ni! Sengal Betul!. Hahaha..Tengok! I letak warna kuning. Dengan harapan Warning itu akan diBERSIHkan dengan kadar yang segera.. wahaha...
 
Tapi kalau buka dekat Firefox, ok je.. Whit whit..Sayang firefox..hahaha..Check dis out:-
 
 
So, kepada rakan blogger, janganlah takut untuk singgah ke blog saya. Saya rasa Google Chrome boikot saya. Jadi, gunalah Firefox untuk hasil yang lebih menakjubkan.. Wahahaha..
 
Adios~ 

1 comments:

Nurasyiqin said...

ahaha..kat chrome ada virus tu..memang kena panggil BERSIH..=P