Buy 1 you Get 1 FREE

Tuesday, July 12, 2011

Buy 1 Free 1. Sapa tak suka? Habaq mai kat cheq.. Hahaha.. Lagilah saya yang memang suka dapat benda free ni.. Dush! Dush! kena tumbuk.. Orang kata boikot dia. Tapi saya fikir, kalau boikot dia, macam baling pasir dalam periuk nasi orang-orang yang bekerja dengan dia. Nak-nak pula majoriti yang kerja kat sini, orang melayu gak. Sian-sian.. Tapi...saya juga bukanlah peminat tegar yang macam tak boleh hidup kalau tak beli dengan dia.. Tidak2x..saya bukan begitu.. Saya beli dengan dia bila datang offer atau teringin tiba-tiba je.. Ahaks..

Kembali kepada tajuk. Sepatutnya update semalam. Tapi terlupa.. Hari ni baru teringat. Korang dah g beli ke yang buy 1 free 1 ni? Kalau belum, meh print kupon ni..


Mesti McD full.. Bertambah kayalah Pak Cik McD ni.. Orang pakat mai beli.. hehehe..

7 comments:

Shafiq said...

Wahhhh Buy 1 Free 1..
tp nk cri di mn Mcd..Jauh..

Cik Sara said...

@Shafiq

Jauh ke ceruk mana kamu dudk ni? Hehehe..

Beeha B. said...

wah..mls nk g mcD..hihi...best jugak ni..

Nurasyiqin said...

mak ai..mmg btol blh print ker nih??

Cik Sara said...

@Nurasyiqin

Betul2x..baru je buat petang tadi.. Beli 1 set double cheeseburger yang medium tu, percuma 1double cheeseburger. Total baru RM12.35..=)

Citarasa Rinduan said...

cik sara...

rindu pada kamu..
kak lama tak singgah...
jgn marah.. nanti jumpa kak belanjer ya..

Cik Sara said...

@Citarasa Rinduan

Wah....hehehe..suka2x..