Lunch Box!

Monday, June 18, 2012


Haaa... tahu apa itu Lunch Box? Kat negara kita, dah tak berapa nak popular sangat fenomena Lunch Box ni. Dah semakin ditelan zaman. Orang dah tak suka bawa homemade food ke tempat kerja. Apatah lagi ke sekolah. Maklumlah..ada duit. Semuanya boleh didapati dengan mudah. Tak payah susah-susah bazirkan masa untuk memasak. Tapi, kalau kita pandang ke timur sekejap, mesti kita dapat lihat fenomena lunch box masih popular di sana. Malah sering dipaparkan di dalam drama-drama mereka. Malah, masyarakat di sana semakin kreatif dalam menonjolkan lunch box mereka.

Tapi, itu bukan isunya sekarang. Isunya sekarang....Siapa nak lunchbox percuma?? Sila angkat tangan!!! Hahahaha... Haaa... jom tengok ni.. Ini lunchbox percuma!


 Pssssstttt:: Tak payahlah fokus sangat pada novel dan background tu. Tak penting pun. Amacam? Comel tak lunch box tu?? Lunchbox signature! Siapa tak tahu, angkat tangannn...

Haaa... Signature ni, kalau nak tahu foodcourt dekat KLCC tu.. Macam mana nak dapatkan lunch box tu? Senang je.. Dengan pembelian air 22oz f&N dan hidangan yang bernilai lebih dari RM9.90. Pendek cerita, beli makanan + minuman large = (>RM9.90) lunchbox free!!.. Dan kebetulan pula tadi, saya dan kengkawan pergi KLCC.. Buat apa?? Cari nasi ayam penyet! Hahahaha.... Harga set nasi tu dalam RM8.80. Dan air large = RM2.70.. Lebih dah kan??? Dapatlah lunchbox tu.. Ada 2 warna.. Putih dengan hijau. Tapi tadi ye cakap warna hijau dah abis!! Huhuhu..

Walaupun tak tahu bila zaman nak guna lunchbox ni, tapi kita simpanlah dulu ye..~ eheh.. 



3 comments:

zaujah until jannah said...

nampak cam kecik jerk lunch box tuh.. heheh klu utk org diet cm sy sesuai kot heheh

UniMeOw said...

eheh,,igt ke cik sara nak bagi lunchbox free kt ktorg...ngeh3~

Kaca Lensa said...

wah!! beshny.. sara belikn!! menarik!! ak suke bab2 free gift ni.. erkk.. sampai ble promotion? klw ble2, bleyla g sendiri..=P