Eh?!

Wednesday, August 10, 2011


Eh?! Seharian dok ngadap laptop. Dok berinternet. Tapi tak sempat lagi nak hupdate blog.. Heee..Penat dah berjalan ke blog-blog. Dahlah puasa kan? Tak bolehlah nak singgah kedai makan cari makan tengah hari hatta minum sirap ais.. ye tak? Fuhhh... semput. Sat-sat lagi, saya sambung laen lah berjalan tu.. Eh, tak mau berjalan dah..penat.. Nak g blogtraining ke, blogcycling plak.. hehehe...


Pon2x..train saya nak lalu sat lagi.. Nak berhenti di stesen-stesen berdekatan.. Sementara saya pergi berblogwalking tadi, sempatlah mendownload 2 episode Running Man dekat Isubs. Ya! Saya suka menonton Running Man. Rasanya dah lama tak menonton!.. Ingat nak buat wordless Wednesday tadi.. Tapi macam banyak plak cakapnya ari rabu ni..hahaha.. 


Ok..entrie seperti tiada hala tuju.. Nak sambung download Running Man lagi sambil menggosok-gosok mata yang dah rasa semakin layu dan kuyu ini.. Balik bilik nanti bolehlah bergelak tawa melihat gelagat mereka.. Gwangsoo, JongKook, Jaesuk, JiHyo, SukJin, Haroro and Gary.. Yeay! Flower Boy Joongki dah keluar dari Running Man.. sobs..sobss..

Hehehe..pssst...malam ni tak berbuka dekat masjid dah.. Ada Jamuan berbuka dengan Big Group under Dr.Fauzan, Dr.Pei Ling dengan Dr.Rashidah as well as Miss Mitra dan anak-anak buah serta keluarga memasing. Venue? Singgah Selalu U Mall.. Saya tak pernah pergi.. Kalau sempat snap sana sini, nanti saya share dalam blog..

Adios~



16 comments:

aDisH.sHidA said...

kira makan free la ye berbuka nanti

Cik Sara said...

@aDisH.sHidA

hehe..sejak puasa pun makan free hari-hari kecuali pada 1Ramadhan.. iftar kat masjid..

Hari ni special sketlah..makan free tapi luar masjid..=)

Freaky said...

haa pergi la jamuan tu. makan free tuu

asamasin said...

kom g makan free..yeah..aku la plg cepat smpai.. :D

Wanz Mejuez said...

best nyeeeeee

Cik Sara said...

@Freaky

Ahaha..pergi2x..mana buleh tak g..=)

Cik Sara said...

@asamasin
Hahaha..jumpa kat sana deh..=)

Cik Sara said...

@Wanz Mejuez
('o,') best!

Munna said...

lamanya tak naik train..... =)

slmt bbuka ye...syok la mkn free...kehehehe

aimie amalina said...

weeee
makan reramai dgn dr eyh...
makan utk saye!

Cik Sara said...

@Munna

wee..saya pun dah lama tak naik train..dok termimpi2x je..=(

Selamat berbuka juga..

Cik Sara said...

@aimie amalina

Baik..saya makankan untuk kamu..=)

Wan Muhammad Aizat said...

bestnye berbuka dengan lecturer..huuu..

shafiqabdshukor said...

selamat berbuke..
blognaikketer la...

hehehe

Cik Sara said...

@Wan Muhammad Aizat

Sangat best Aizat..hehehe..nak pula berbuka free..hahaha

Cik Sara said...

@shafiqabdshukor

Selamat berbuka shafiq.. Blognaikkereta kuda adalah..heee..