Entrie Khas Buat Kak Hana Sakura

Saturday, August 6, 2011

Wallaweh.. Tajuk saja nak attract Kak Hana Hanis kat Sendai mai singgah baca juga.. Hahaha.. 

Akak!

Saya dah sampai kat Sendai ni!! Tak percaya? Saya ada dekat Sendai Station.. Tapi.. tapi kan.. I think i'm lost.. Ke saya naik reverse air plane? Where am i?? Jap2x nak tunjuk lokasi saya tika ini..


Pastu saya jalan-jalanlah ke depan sket.. Konon nak tengok negara orang.. Tapi yang saya nampak, seghupa bahasa alien plak dah.. Tak faham pape.. Pernahlah zaman dolu-dolu blajaq bahasa Jepun tu.. Tapi tak sempat nak khatam, tsunami attack Jepun. Dengan saya-saya hilang bahasa.. Hehehe... And sekarang saya berada di......


Sini.... Owh, sambil berpusing-pusing melihat sekeliling. Rumah akak kat mana? Nak singgah ni.. Jap lagi saya ketuk pintu, jangan tak buka pula ye.. Hehehe..

**Salam Ramadhan dari Malaysia buat akak dan suami tersayang.. Raya tahun ni tak balik Mesia ke? Ke akak nak saya datang ke jepun lagi? Hehehe..

(Hhahaha... baru tahu teknologi ini setelah sekian lama.. Cool ah? Thanks Google.. Now i can visit my kakak blogger di obersea!!)

5 comments:

K O R I E said...

wow. bestnya^^

cik sara buat la giveaway dri senai ;D
pASTI KORIE AKAN JOIN!

Cik Sara said...

@K O R I E

Giveaway dari Senai? Urmm..mcm mana ek? Sekrang ada kat Skudai.. Jauh sket dari Senai.. Nak kena cari dulu apa yang best dekat skudai ni nak buat hadiah giveaways.. hehehe...

Nota kaki: Kalau situ typo, ketahuilah..saya masih di malaysia.. hehehe

JIJI YU said...

cube g alaska

Gen2Merah said...

wowww.. berada di Jepun ka sekarang ni? hebatnya... mesti dapat bayangkan suasana tsunami yang melanda baru2 ni kan..

Salam persahabatan. Followed yang ke 352 ye..
~Gen2Merah~

Hanis MY said...

ehhhhhh kenapa tak perasan entri ni? huwaaa.... nanti nk mention kat blog la, i likeeee...hugs to sara...kiss jugak muah2 kalau dtg betul2 kiter g dating ok...