SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER

Friday, August 5, 2011

Entrie ke-380 selama hampir dua tahun berblogging.. Jiran depan bilik saya dulu tu, lagi advance. Baru 2-3 bulan blogging dah lebih 400 pun entrie dia.. Orang cakap dia banyak cakap.. Tapi saya rasa, dia pun banyak menulis juga.. Kalau tak, idaklah dalam tempoh 2-3 bulan boleh buat 400 entrie kan? Bertabah sungguh.. Dulu suka gelak-gelak kat saya sebab dok tok tek tok tek keyboard menulis dalam blog. Sekarang ni agaknya, dah nak tercabut keyboard dia.. Hehehe.. ye tak adik air kayu??

Entrie yang ke-380 ni, saya nak join segmen lagi.. Hahaha... Ok lah kan? Support rakan blogger.. Jom..



12 comments:

fiq. said...

selamat bersegmen =]

H.J said...

hehe..kita pom join gak segmen ni.haha

aimie amalina said...

hahahhah
kamu la bg saya jangkitan tu..
adoiii..
owang pengusaha angguq, cam ni la kaka air..
akak!
saya adik kayu la..hehehe =p

Cik Sara said...

@aimie amalina

Aha..alamak tersalah..ok2x..kami betul kan semula..

Cik Sara said...

@H.J

Hoho..jom..nak promosi blog cenggana ni ek? garu2x kepala..

Hanis MY said...

wahh bagusnya join segmen, nanti nk terjah jugak la...byk dah post sara keep it up girl!

adan said...

singgah sini er..

mynayusof said...

singgah dari segmen tia :)

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

singgah dari segmen same.

Shaherah said...

Chakkk.. Hye ^_^
Salam perkenalan..
Shera singgah blog ni au..
Shera pun ade join segmen ni..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-sesama-blogger.html

Nurnajwa said...

Budak comel terjah sini, ikikiki ;)

Marina said...

marina datang melawat sini..hehe...lambat singgah

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-sesama-blogger.html